2021 Bal Fiyatları

2021 Bal Fiyatları

2021 Bal Fiyatları

2021 Bal Fiyatları; Sivas Balı  olarak kendi bünyemizde satışını yaptığımız bal fiyatları hakkında bilgiler vermekteyiz. Her arıcının ve her kurumun kendine ait ürün satış politikaları olmaktadır. Buraya yazmış olduğumuz bal fiyatları ise bizim kendi emeğimiz ile ortaya koyduğumuz sermayedir.

2021 Bal Fiyatları KG için Belirlemiş Olduğumuz Bal Fiyatları; Karakovan Balı Fiyatı: 150 TL (1 KG için); karakovan balı olarak ifade edilen bu bal eski kütük ağaçlar içinde üretilen her şeyi ile doğal olan bir baldır. Günümüzde bu şekilde bal bulmak neredeyse imkansızdır. Şuanda üretimini yapmış olduğumuz normal fenni kovanlara yerleştirilen kasnak ile karakovan balının üretimidir. Bu şekilde üretimi yapılırken şeker falan kullanılmazsa normal kütük balı gibi değerli olmaktadır. Yanda da resimde görüldüğü üzere karakovan balı üretimi yapmaktayız. Karakovan balı sipariş verecek olan müşterilerimiz ilgili sayfamızdan verebilirler.

 

Petek Balı Fiyatı: 100TL (1 KG için); normal çerçeve olarak üretimi yapılan bal çeşididir. Petek balına arıcı çerçeve hazır mum takar arılar kendi halinde o mumun etrafına bal doldurarak kabartırlar ve resimde görmüş olduğumuz bal meydana gelir. Araya konulan mum doğal olmaktadır ve yenilebilir eğer yemek istemiyorsanız balını iki tarafını yiyerek, o mum kısmını atabilirsiniz.

 

 

Süzme Bal Fiyatı: 100 TL (1 KG için); standart petek balı üretimi yapan arıcı aynı zamanda bu petek balları süzme makinesi aracılığı ile süzerek balın süzmesi yapmış olur. Petek olarak bal yemesini sevmeyen tüketiciler için süzme bal almaları tavsiye edilir. Eğer tanıdığınız bir yerden bal alıyorsanız petek veya süzme bal almışsınız çok önemi yoktur.

Not: Firmamızın Web tasarım işleri ve Firma rehberi İkra Grafik tarafından yapılmakta olup. Tüm hakları saklıdır. İçeriğin izinsiz kopyalanması çoğaltılması kesinlikle yasaklanmış olup. Web sitemiz üzerinden bağlantı verilerek aşağıdaki sosyal medya bağlantılarından paylaşılmasında herhangi bir problem yoktur. Anlayışınız için teşekkür ederiz . Emeğe saygı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir